Sådan får man ens børn til at spise deres madpakke

Det kan være meget svært at få ens børn til at spise deres madpakke. Der er altid et eller andet galt med den frokost man har tilberedt for dem. Æblerne er blevet brune, gulerødderne rørte sandwichen eller så var de overhovedet ikke sultne. Men børn vokser meget og hurtigt, derfor er det vigtigt at de spiser en god balanceret frokost. Man kunne nok få ens børn til at spise hele deres madkasse, hvis man fyldte det med alt muligt lækkert, men det har ens børn jo ikke godt af. Så læs videre og find ud af hvordan man får ens børn til at spise deres madpakke.

Selve madkassen

Det mest simple ville nok være at gøre selve madkassen lidt mere spændende. Hvis madkassen lige nu er kedelig og ensfarvet så burde man overveje at udskifte den. Man kunne jo tage ens børn med ud og kigge på madkasser, så kan de selv være med til at vælge en. Eller man kunne overraske dem med en madkasse man ved de ville kunne lide. En Minecraft madkasse er jo altid et hit blandt børn disse dage. Så hvis man gerne vil overraske ens børn, og sørge for at de spiser deres madpakke, så anskaf en Minecraft madkasse. Eller hold øje med hvilke tv-programmer ens børn rigtig godt kan lide, og køb en madpakke med samme tema. Der findes jo et stort udvalg af madpakker derude.

Indholdet

Måske kan en minecraft madkasse ikke løse alle ens problemer. Måske er det indholdet af Minecraft madkassen. Ens børn gider at ikke at åbne deres madkasse hver dag og finde en kedelig sandwich, Og efter et stykke tid så bliver man træt af rester fra aftensmaden fra dagen før. Så måske er det på tide at prøver noget nyt. Lyt til ens børn, og virkelig find ud af hvad de kan lide. Hvis de kan lide pandekager, så giv dem pandekager i deres madkasse. Hvis de elsker morgenmad, så smid nogle æg og noget bacon i. Det vigtige er af ens børn spiser et balanceret måltid mens de er i institution eller skole. Så sørg for at ens barns madpakke har noget grønt, selv hvis man er nødt til at gemme det.

Inkluder børnene

Det kunne virkelig hjælpe bare at inludere børnene i belsutninger omrkgin madpaken. Ikke kunne hvilken madkasse de skal have, men også hvad der skal være inde i madkassen. Få ens børn med ind i køkkenet, og lave noget mad sammen. Eller sæt jer ned sammen, og lav en madplan sammen. Hvis børnene er onnkluderet i belsuntingerne og plalæningen omkring deres madkasse, så er de mere spændte når de endelig skal spise frokost. Man kan jo bedst lide når man selv er inkluderet i at lave ens egen frokost, det er ikke anderledes for ens børn.