Sjove ideer til hvordan du pakker sokker ind

Når vi giver hinanden gaver i Danmark, er der en stor sandsynlighed for at det er sokker. Sokkerne er nemlig den beklædningsdel, der gives oftest som gave. Det er der en god grund til, for sokker er den mest fejlsikre gave man kan give til personer, der har alt eller hvis smag og stil man ikke har det store kendskab til. Man går derfor aldrig helt galt i byen, når man køber sokker og giver dem i gave.

Vi kommer ikke udenom at det desværre også hurtigt bliver en smule kedeligt at give sokker i gave og det er derfor du her kan få inspiration til, hvordan du pakker sokker ind på en måde, der gør det til en sjovere og mere spændende gaveidé.

Du får her sjove ideer til indpakningen af de ellers så kedelige sokker, du har tænkt dig at give i gave. Det er en nem måde at gøre sokkerne mere spændende for modtagerne. Med de sjove og anderledes måder at indpakke sokkerne på, håber vi at det også bliver sjovere for dig som giver.

Sokker som runde donuts

Form dine sokker som en donut og put dem i en lille æske. Sørg for at det er sjove og farverige sokker – gerne med madvarer på. Det er især en sjov gave for det yngre publikum, men det kan også sagtens gå an til voksne.

Du kan også købe cupcake-forme og placere sokkerne i dem, som små cupcakes. Dette er også en sjove idé – og ikke mindst anderledes idé! Her kan du også gave dine små sokke-cupcakes i en æske, så det virkelig ligner cupcakes. Her er det også rigtig sjovt at bruge sokker, der passer til formålet. Gerne sjove sokker med kager på.

Glaskrukker og glas med sokker

Køb nogle fine glaskrukker i en størrelse, der passer til et par sjove sokker. Sørg for at det er sokkerne der er i fokus og at det ikke er glaskrukker med for mange detaljer. De skal være helt simple og ikke stjæle opmærksomheden fra sokkerne, som det er sjove her – og jo altså gaven.

Det er kun fantasien der sætter grænser her. Det kan også være små syltetøjsglas eller vinglas uden stilk, der bruges. Ideen er at sokkerne bliver spændende og indbydende, når de ligger fint i et flot og enkelt glas. Du kan også købe et glas med skrift eller en form for udsmykning, der passer til formålet. Det kan eks. være i fødselsdagstema, hvis der er tale om en fødselsdag.

Sokker med planter, i en plante

Her er min favoritidé: Køb en flot potteplante og køb ligeledes et par sokker, der har print af potteplanter. Pynt potteplanten med sokkerne – gerne mere end ét par, og giv den i gave. Det er en rigtig sjov idé, hvor temaet holdes hele vejen igennem. Det er en gave der viser at du har tænkt over det og lagt energi i at gøre det anderledes og særligt. Og dét er noget man virkelig sætter pris på, når man får en gave.