Sammensæt din helt egen e-cigaret

Er du også træt af at e-cigaretter altid bare er så neutrale og kedelige at se på? så er der godt nyt til dig! for nu kan du faktisk helt selv sammensætte din e-cigaret og samtidig vælge en i en cool farve eller med mønster på.

En anden bonus er, at du altid kan kende din e-citeret når du selv sammensætter den og vælger en der har en sej farve. Så selvom i måske er flere i husstanden der bruger e-cigaretter, så kan du i hvert fald altid kende din. Her kan du læse om hvordan man selv kan sammensætte sin egen e-cigaret og hvor man kan gøre det henne.

Vælg selv smagen til din e-cigaret

Der er stor forskel på at ryge almindelige cigaretter og så at benytte sig af en e-cigaret. En af de helt store forskelle er blandet andet at man kan vælge i mellem flere forskellige smage til sin e-cigaret. Du kan for eksempel vælge at den skal smage af mint eller frugtsmag hvis du ikke er så meget til tobakssmagen.

På den måde kan man personliggøre sin e-cigaret utrolig meget. Du har også fri mulighed for at skifte smagen ud og dermed afprøve flere forskellige smage. Der er dermed ikke låst til en enkelt smag når du først har valgt den.

Vælg en som du kan kende

Tidligere lavede man kun e-cigaretter i sorte eller grålige nuancer men sådan er det ikke i dag. I dag laves de i alverdens forskellige farver og helt sikkert også i din yndlingsfarve. Måske du endda kan sy et hylster til den og dermed gøre den endnu mere personlig.

Du kan derfor nemt vælge en, der ikke bare ligner alle de grå og sorte og dermed kan du også langt lettere kende din e-cigaret hvis der skulle være flere samme sted. Det er super smart hvis i er flere i husstanden der benytter jer af dem eller hvis du ses med andre der også bruger e-cigaretter.

Du kan blive klogere hos elekcig.dk, hvor du også kan sammensætte din egen e-cigaret.

Vælg selv styrken på nikotinen

En anden ting som du også selv kan bestemme når du sammensætter din egen e-cigaret er hvor stærk nikotinen i den skal være.

Det er blandt andet derfor de er så ideelle at anvende ved et rygestop. Her har du nemlig muligheden for gradvist at sætte dosen af nikotin ned. På et tidspunkt vil du måske helt kunne undvære nikotinen.